‘Stotteraar Got Talent’ in het StotterCafé Rotterdam op donderdag 2 april 2015

NaamloosDonderdag 2 april 2015 is de tweede aflevering van het StotterCafé in het tiende seizoen. Tijdens deze ‘Stotteraar Got Talent’-avond draait het allemaal om ons talent, want ja, talent hebben we allemaal. Waar ben jij, naast je stotteren, keigoed in? Denk hierbij zo breed mogelijk: muziek, zang dans, maar ook schrijven, dichten, schilderen, bakken, jouw beroep, en ga zo maar door.

‘Kom kijken naar personen die stotteren en hun andere talenten willen delen, of kom zelf laten zien waartoe jij nog meer in staat bent’

Cafégasten die op de één of andere manier hun spreken in het openbaar of hun therapie willen oefenen, hebben daartoe ook deze avond weer alle gelegenheid door middel van de zeepkist.

Het StotterCafé Rotterdam wordt georganiseerd vanuit de Nederlandse Federatie Stotteren en de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes voor iedereen die stottert, geïnteresseerd is in stotteren en/of iemand kent die stottert. De ervaring heeft geleerd dat er vooral behoefte is aan informatie en discussie die direct te maken heeft met stotteren. Daarnaast bestaat ook de behoefte om ongedwongen met elkaar te praten en iets met elkaar te drinken. Stottercafé Rotterdam biedt al deze mogelijkheden.

Het StotterCafé vindt plaats in het Nivongebouw, Dirk Smitstraat 76 in Rotterdam. Om 19.30 uur is er inloop, om 20.00 uur komt het thema aan bod, aansluitend de zeepkist en tot 21.30 uur kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Wij hopen u/jullie 2 april te mogen begroeten! Neem gerust vrienden of familie mee. Voor verdere informatie: www.demosthenes.nl, www.stotteren.nl of bel/sms naar Pieter Groen (06-28462229)

Bekijk hier de poster: Stottercafe Rotterdam Poster